De In Liefde Serie!

Published on 16 July 2022 at 21:06


De In Liefde serie is een serie over Liefde vinden in de Haat maar ook over strijden voor iets voor iemand en echt tot het gaatje gaan om je doelen te bereiken maar ook bijvoorbeeld over het feit dat iedereen een demoon in zich draagt of in een ondode veranderen kan en natuurlijk zijn mijn normale boeken in de Neigingen bijvoorbeeld gevuld met scheldwoorden en zwart bloed en dingen die erin beschreven staan die het daglicht niet verdragen kunnen!

Maar de In Liefde serie is geschreven In Liefde maar uitgevoerd In Haat dat betekent dat ik alle scheldwoorden buitenwegen laat en met een zekere respect naar de lezer schrijf... Een zekere respect hé want mijn rauwe randje van schrijven laat ik intact en mijn afgerukte ledematen zoals u in Stormie tegenkomt laat ik ook in leven maar nu gecombineerd met een shitload aan vampier pus! En als dat niet genoeg is doen er bijvoorbeeld vampieren weerwolven heksen gedaantewisselaars een pop magere hein kinderen van het woud en een Nemuritor in mee!

Met terwijl de serie ten alle tijden door evolueert en ik ook best opensta voor een samenwerking om dit een volledige saga te maken komen we telkens weer een andere ondode tegen terwijl u de pagina's verslind als een hongerige Pricolici of een bloeddorstige Strigoi!

Maar de In Liefde serie is helaas lang niet zo succesvol als het eigenlijk wel behoort te zijn terwijl ik met de Engelse versies de nachtmerries van India wel een beetje heb weten te veroveren blijft de rest van de wereld helaas buitenwegen!

Dit gezegd hebbende wens ik u allen welkom in Bagör waar de ondoden ten alle tijden dood moeten blijven!

Add comment

Comments

There are no comments yet.